Cosima tjenester
Nøkkelen til vår suksess er vårt tilbud og bruk av tjenester i alle våre kundeprosjekter. Våre konsulenter er noen av de mest erfarne i markedet og alle med høyskole / universitets utdannelse. Noen av våre konsulenter har mer enn 15 års erfaring i implementering og bruk av virksomhetskritiske administrative systemer i Norges mest kjente virksomheter. Dette gir oss lang erfaring i å vurdere aktuell løsning for gitte problemer og samtidig evnen til å oppnå ønskede resultater.
For vår gruppe konsulenter inne MAL og Forretnings komponenter har vi nå også mer enn 3 års erfaring i best implementering og bruk av slike systemer. I vår utvidelse og ekspansjon av Cosima  har vi nå også startet rekrutteringen av nye konsulenter og partnere både i Norge og Skandinavia. 

Konsulent tjenester og felt aktiviteter
Cosima har røtter i området for konsulent tjenester og trening av tradisjoner blir stilt høyt. Cosima's konsulenter og ingeniører tilbyr en full servicepakke, som inkluderer å sette opp utviklingsmiljøer, assistere defineringen av virksomhetsmodellen og dens lager, utvikling av nye virksomhets applikasjoner, migrering av gamle applikasjoner til nye klient/tjener applikasjoner, database søking og system integrering, også web applikasjoner.

Opplæring
Cosima's trenere støtter de nødvendige kursene i CosAdmin og andre maler. I tilegg kurser vi våre kunder i utviklings metodikk, databaser og grafisk bruker grensesnitt (GUI og WUI for web). Siden sin stiftelse har Cosima lært opp alle våre kunder på en regulær basis. I årene som kommer vil Cosima opprette flere autoriserte opplæringssentere utenfor dets egen organisasjon.

Ta kontakt
Tar du kontakt med oss i dag, kan vi love deg at du ikke vil angre.
Vi mener bestemt at din virksomhet vil ha glede av våre tjenester.
Ring oss på telefon
67 56 63 30 for en uforpliktende samtale.

Cosima as • Rolfsbuktveien 17 • 1364 Fornebu (Oslo)• Telefon +47 67 56 63 30 • Send epost til Cosima