Kontakt oss

Velg kontakt med Cosima !

Jeg ønsker kontakt med Cosima
(Gjelder produktinfo, priser eller annet)

Jeg ønsker skrivebord support
(vi ser din pc-skjerm og motsatt)
(Direkte hjelp med programmet på PC)

Jeg ønsker brukerstøtte
(Hjelp med programmet)

Brukerstøtte for Cosima programvare
Velkommen til våre support og brukerstøtte sider. På denne siden vises alle detaljer om Cosima brukerstøtte. Ved å velge fra lenker i menyen under vil du raskt få svar på dine spørsmål.

Cosima Verdikjede
Her får du tilgang til support for Cosima programvare og tilgang til siste versjon, artikkel oversikt, bistand og ressurser samt informasjon om Cosima Supportsenter.
Se kontaktdetaljer nedenfor!

Cosima Moduler
- Brukerstøtte for Cosima Verdikjede SMB
- Brukerstøtte for programmet Cosima SaaS

Installasjonsveiledning
Veiledning i installasjon av Cosima Verdikjede internt i din virksomhet, klikk her.

Gratis kurs for Egenopplæring
Bruk Cosima kurs for egenopplæring (se hjelp i meny) så lærer du som erfaren bruker deg raskt systemet og blir effektiv i hverdagen! For nedlasting følg lenke til våre nedlastingssider, klikk her.

Prøv gratis Cosima SaaS
Registrer deg for en evaluering av vår nye eksterne drift (SaaS = Software as a Service) for våre systemer. Vi er din IT-avdeling og du logger på via Internett våre servere og din installasjon. Registrer din gratis test av Cosima SaaS her.

Våre standard kontaktmuligheter
Nedenfor vises vår standard kontaktinfomrasjon med adresse, telefon og epost.

Hovedkontor
Høvik v/OSLO, Rolfsbuktveien 17 N-1364 Fornebu, Norway
Org.nr.
NO 956 485 576 MVA
Telefon
+47 67 56 63 30
Opprettet
1990
E-mail
Generelt
info(at)cosima
Salg
sales(at)cosima
Support
support(at)cosima

Cosima as • Rolfsbuktveien 17 • 1364 Fornebu (Oslo)• Telefon +47 67 56 63 30 • Send epost til Cosima