Cosima Verdikjede Forsikring leveres også med skreddersøm fra en Mal.
 
Gratis Test

Cosima tilbyr nå gratis bruk av Cosima SMB til din virksomhet :
- gjelder kun de første 100

Cosima SMB (regnskap, Crm, ordre/fakt. etc.) driftes som "Software as a Service". Vi er din IT avdeling gratis i 2 mnd
uten noen forpliktelse !

Registrer deg nå !
 

Prøv gratis Cosima SaaS SMB for din bransje !

Cosima Verdikjede er virksomhets systemet som støtter din verdiskapning i hele virksomheten. Systemet er utviklet for mellomstore bedrifters behov, men tilbys nå også i SMB-versjon. NÅ lanserer vi i tillegg systemet for ekstern drift eller som "Software as a Service" (SaaS). Det gjør at de som ønsker kan leie sin bruk av et komplett ERP-system (Enterprise resource planning) uten investering og som gir Dere en løsning til å vokse med. Vi drifter ditt system hos vår drifts-partner med 24/7-support og det eneste du trenger er en PC med Internett forbindelse.


Velg din SaaS versjon av Cosima Verdikjede (gratis test i 2 måneder) :

 SaaS
 type
 Versjon  Bransje

Pris bruker / måned

Test Cosima SaaS SMB
(Gratis test 2 måneder)
Handel, Industri, Organisasjon, Forsikring, Eiendom&Bygg, IT&Konsulent Kr 0,-
Bronse Cosima SaaS CRM eller
Cosima Regnskap
Alle Kr 145,-
Sølv Cosima SaaS SMB totalsystem for SMB-virksomheter Handel, Industri, Forsikring, Organisasjon, IT&Konsulent, Eiendom&Bygg Kr 195,-
Gull Cosima SaaS ERP totalsystem for mellom-store/store selskaper Handel, Industri, Forsikring, Organisasjon, IT&Konsulent, Eiendom&Bygg Kr 495,-
Platina Cosima SaaS ERP totalsystem for store virksomheter med spesialtilpasning Handel, Industri, Forsikring, Organisasjon, IT&Konsulent, Eiendom&Bygg Kr 995,-
Privat Cosima SaaS ERP totalsystem for store virksomheter med egen dedikert server og spesialtilpasninger Handel, Industri, Forsikring, Organisasjon, IT&Konsulent, Eiendom&Bygg Kr 3995,-


Beskrivelse av Cosima SaaS avtale varianter :

Test SaaS

Test og evaluer vårt system gratis i 2 måneder !
Vi tilbyr nå alle gratis test og evaluering av vårt system i 2 måneder :
Felles for alle kunder er at den enkelte virksomhet får en komplett installasjon av Cosima Verdikjede for en bruker og med ubegrenset datavolum. I tillegg velger den enkelte ønsket bransjeversjon (se oversikt).

For mange er det vanskelig å velge datasystem og vi ønsker med dette å forenkle dine valg. Ta denne muligheten og bruk vårt system uten tidspress og begrensninger. Opplev hvor lett det er å lære seg systemet samt hvor mange nyttige funksjoner det inneholder. Etter endt test eller evalueringsperiode avtaler vi gjerne et møte og setter opp et tilbud som ivaretar deg og ditt selskaps behov på kort og lang sikt.

Bronse hosting

Velg enten gratis test i 2 måneder eller kampanjepris.
Velg Cosima SaaS CRM eller Cosima SaaS Regnskap med fri etablering. Ta selv vårt kurs "Egen opplæring i Cosima Verdikjede" som veileder brukere til effektiv bruk på en dag eller to alternativt kan deltagelse på kurs for brukere bestilles. I vår kampanjeperiode faktureres du fra kr 295,-/mnd/bruker og sikres 300Mb lagringsplass. Avtalen kan deretter sies opp med 1 måneds varsel før utløp av avtaleperioden (12 mnd). Den kan også sies opp i avtaleperioden mot et avslutningsgebyr på kr 2000,- til opprydding og sletting av din installasjon. Ved avtalefornyelse benyttes ordinær prisliste for Cosima SaaS. Vi setter da gjerne opp et tilbud som ivaretar deg og ditt selskap sine behov på kort og lang sikt.

Sølv hosting

Velg enten gratis test i 2 måneder eller kampanjepris.
Velg Cosima SaaS SMB med fri etablering. Ta selv vårt kurs "Egen opplæring i Cosima Verdikjede" som veileder brukere til effektiv bruk på en dag eller to alternativt kan deltagelse på kurs for brukere bestilles. I vår kampanjeperiode faktureres du fra kr 395,-/mnd/bruker og sikres 500Mb lagringsplass, mens ved Sølv hosting dobles lagringsplass. Avtalen kan deretter sies opp med 1 måneds varsel før utløp av avtaleperioden (12 mnd). Den kan også sies opp i avtaleperioden mot et avslutningsgebyr på kr 2000,- til opprydding og sletting av din installasjon. Ved avtalefornyelse benyttes ordinær prisliste for Cosima SaaS. Vi setter da gjerne opp et tilbud som ivaretar deg og ditt selskap sine behov på kort og lang sikt.

Gull hosting

Velg enten gratis test i 2 måneder eller kampanjepris.
Bruk Cosima SaaS ERP med fri etablering. Ta selv vårt kurs "Egen opplæring i Cosima Verdikjede" som veileder brukere til effektiv bruk på en dag eller to alternativt kan deltagelse på kurs for brukere bestilles. I vår kampanjeperiode faktureres du fra kr 995,-/mnd/bruker og sikres ubegrenset lagringsplass. Denne avtalen gir også full tilgang til å administrere ditt oppsett for hosting. Avtalen kan sies opp på årlig basis med 1 måneders varsel før utløp av avtaleperioden. Ved avslutning i avtaleperioden (12 mnd) blir det belastet et avslutningsgebyr på kr 2000,- til opprydding og sletting av din installasjon. Ved avtalefornyelse benyttes ordinær prisliste for Cosima SaaS. Vi setter da gjerne opp et tilbud som ivaretar deg og ditt selskap sine behov på kort og lang sikt.

Platina hosting

Velg enten gratis test i 2 måneder eller kampanjepris.

Bruk Cosima SaaS ERP med fri etablering. Ta selv vårt kurs "Egen opplæring i Cosima Verdikjede" som veileder brukere til effektiv bruk på en dag eller to alternativt kan deltagelse på kurs for brukere bestilles. I vår kampanjeperiode faktureres du fra kr 1995,-/mnd/bruker og sikres ubegrenset lagringsplass. Ved valg av Platina hosting gir denne avtalen også full tilgang til Cosima SaaS Portalet hvor ditt oppsett kan overvåkes og administreres. I tillegg gis også mulighet for skreddersøm av behov og ønsker din bedrift har. Avtalen kan sies opp på årlig basis med 1 måneders varsel før utløp av avtaleperioden. Ved avslutning i avtaleperioden (12 mnd) blir det belastet et avslutningsgebyr på kr 2000,- til opprydding og sletting av din installasjon. Ved avtalefornyelse benyttes ordinær prisliste for Cosima SaaS. Vi setter da gjerne opp et tilbud som ivaretar deg og ditt selskap sine behov på kort og lang sikt.

Privat hosting

Velg enten gratis test i 2 måneder eller kampanjepris.

Bruk Cosima SaaS ERP med fri etablering. Ta selv vårt kurs "Egen opplæring i Cosima Verdikjede" som veileder brukere til effektiv bruk på en dag eller to alternativt kan deltagelse på kurs for brukere bestilles. I vår kampanjeperiode faktureres du fra kr 3995,-/mnd/bruker og sikres ubegrenset lagringsplass. Ved valg av Privat hosting er din installasjon av systemene installert på en egen server som kun disponeres av din virksomhet. Denne avtalen gir også full tilgang til Cosima SaaS Portalet hvor ditt oppsett kan overvåkes og administreres. I tillegg gis også mulighet for skreddersøm av behov og ønsker din bedrift har. Avtalen kan sies opp på årlig basis med 1 måneders varsel før utløp av avtaleperioden. Ved avslutning i avtaleperioden (12 mnd) blir det belastet et avslutningsgebyr på kr 2000,- til opprydding og sletting av din installasjon. Ved avtalefornyelse benyttes ordinær prisliste for Cosima SaaS. Vi setter da gjerne opp et tilbud som ivaretar deg og ditt selskap sine behov på kort og lang sikt.Nå er fremtidens dataløsning her !

Cosima tilbyr nå for våre kunder et helt unikt konsept hvor hver kunde administrerer sitt eget system for sin bedrift og hvor antall brukere kan tilpasses etter gjeldende behov. Cosima Verdikjede SMB er et "mini-SAP" system som ivaretar alt fra CRM og kundeoppfølging til regnskap og reskontro samt faktura og ordre administrasjon av både periodiserte kundeavtaler og vanlige produktavtaler.

For å sikre den enkelte kunde en optimal løsning har vi også utviklet Cosima Verdikjede med egne bransjeløsninger for :

  • Handel
  • Industri
  • Forsikring & Agent
  • Medlemsvirksomhet
  • Bygg & Eiendom
  • IT / Konsulent

Ditt valg av bransje skjer ved den første oppstart av systemet da en Wizard (veileder) vil følge deg som ny bruker/kunde igjennom aktuelle valg og angivelser som selskapets navn og adresse samt valg av bransje som igjen avgjør hvilke verdikjeder som gjøres tilgjengelige i din installasjon. Som eksempel benyttes verdikjedene Medlem, giver, abonnent for Medlemsorganisasjons-versjonen, mens i Forsikring anvendes Kjøretøy, Bolig, Ansvar som eksempel på verdikjeder. For å lære deg bruken av systemet og hvilke funksjonalitet som kan anvendes avslutter Wizarden med å starte en "Egenopplæring" som beskriver alle nødvendige egenskaper i systemet. Der beskrives også forskjellige praktiske øvelser med tilhørende fasit. Denne opplæringen anvender vi alltid hos nye kunder, men selvsagt tilbyr vi i tillegg kurs for de som ønsker det.

 

Registrering av din virksomhet.
Ved å klikke på lenken på venstre side eller her : "Registrer deg for SaaS"
blir du ledet til registreringssiden der dine opplysninger blir registrert samt at din registrering avsluttes med at det sendes en epost til deg med en lenke som vil gjøre det enkelt å logge seg på ditt nye system. Din registrering garanterer vi ikke blir overlevert til noen 3. part og lagres kun internt for å muliggjøre at din bruker er tilgjengelig for systemet. Det er kun vår web administrator sammen med produkt-ansvarlig for dine produkter og bransje som kan verifisere din tilgang og eventuelt ta kontakt per telefon eller epost for å gi deg best mulig support. Vi takker samtidig for interessen og ønsker lykke til i din vurdering av våre løsninger.
 


Utfordring
Det er ikke alltid like lett å være en SMB-bedrift. Enten kjøper man programvare som når taket før man vet ordet av det, eller så går man til innkjøp av store rigide systemer som egentlig er dimensjonert for internasjonale selskaper. Problemet er at begge løsningene er inneffektive og dyre.

Løsning
Da vi utviklet Cosima Verdikjede SMB, gjorde vi det fra grunnen av og sammen med noen av våre kunder. Vi startet med å tenke på fellesnevnerne. Vi ønsket en kjerne som kunne videreutvikles i alle retninger. Da denne var klar, modellerte vi CRM, Økonomi, Ordre, Lager og Faktura moduler rundt. Cosima Verdikjede SMB er uslåelig i markedet, mener vi. Og kanskje beste av alt, du velger selv installasjon internt eller eksternt, såkalt SaaS, så du kan starte i dag og gå fremtidige behov lyst i møte. Cosimas utviklingsteam vil følge deg opp og tilpasse systemet din bedrifts verdikjeder, når nye behov melder seg.

Ta kontakt
Har du noen spørsmål så ta kontakt med oss i dag, vi lover deg at du ikke vil angre. Vi mener bestemt at våre løsninger kan måle seg med hvem som helst. Ring oss på telefon
67 56 63 30 for en uforpliktende samtale.

 
   
Cosima as • Rolfsbuktveien 17 • 1364 Fornebu (Oslo)• Telefon +47 67 56 63 30 • Send epost til Cosima